Motiver deg selv til trening med freshe treningsklær

Når du trener produserer du endorfiner som gjør deg lykkeligere, men det er ikke alltid like enkelt å motivere seg selv å dra på treningsstudio. Å føle at man ser bra ut når man trener gjør underverker for motivasjonen, så det er lurt å investere i treningsklær som er komfortable og stilige for å få den ekstra boosten for å komme i gang!

Nordmenn og trening

Fire av fem nordmenn trener minst én gang i uka, og det fysiske aktivitetsnivået i befolkningen har vært stabilt de siste årene. Trening og fysisk aktivitet har, som de fleste vet, mange positive effekter, det forebygger de fleste livsstilssykdommer, gir deg et lengre liv, en sprekere kropp, mer energi og overskudd, reduserer stress, angst og depresjoner i hverdagen, og forbedrer søvnkvalitet. Alt blir litt bedre hvis du trener litt, og det trenger nødvendigvis ikke og betyr at du må svette i timevis på en tredemølle.

Treningstrender

Mange i dagens samfunn skaper sin egen identitet gjennom trening, og mange lever i en treningsboble og trener ofte på ulike plasser. Nye spesialiserte treningsformer som Bikram-yoga og bootcamps gjør at vi kan velge spesialiserte fokusområder. Etter koronapandemien ble det en stor økning i hjemmetrening og tilbringe tid utendørs. Alle skulle på topptur, sove i hengekøye eller trene utendørs. Ukomplisert treningsformer der man bruker sin egen kropp og kroppsvekt, og bruke de mulighetene man har tilgjengelig er nå mer populært enn noensinne.

Flere har fått en mer stillesittende hverdag med hjemmekontor, og mye av hverdagsaktiviteten har forsvunnet. Vi lever et hektisk liv fylt med stress, mellom jobb, skole, familie- og hverdagslivet tilbringer vi i gjennomsnitt 90 prosent av tiden vår innendørs. Dette har en negativ innvirkning på livet vårt, og å komme seg ut på tur i naturen og friluftslivet gjør underverker for en stresset hverdag.

Vår absolutte favoritt aktivitet

Å gå på tur er vår absolutte favoritt aktivitet, og mange foretrekker å gå på tur når de skal være fysisk aktive. Det ligger i nordmenns glede over å være ute i naturen. Det er ikke rart at turgåing er den foretrukne form for fysisk aktivitet. En tur ut er gratis, det kan gjøres akkurat når du vil, og ikke minst gir naturen oss en helt annen velvære, enn det å se på veggene i et treningssenter. 4F produserer stilige, funksjonelle og komfortable treningsklær som passer like godt til utetrening og innetrening som til en aktiv hverdag! Allsidige plagg som både gir en sporty og avslappet hverdagslook, men som også byr på smarte og tekniske egenskaper!

Ingen treff.

Hvordan bli motivert til å trene?

Vi alle har et ønske om å trene. Men når vi skal gjør ønskene om til handling, kan det stoppe helt opp, og vi kommer med unnskyldninger og har plutselig andre ting å gjøre. Det er viktig å fokusere på det som er positivt med å trene, den gode følelsen etterpå, mestringsfølelsen, overskuddet man får og økt energi. Det kan hjelpe å ha faste dager og tidspunkt slik at du vet at når du skal trene. Sett opp trening, og gjør det like viktig som det å gå på jobb. Det er snakk om å ta vare på eget sinn, helse og kropp. Det å lage tid til ustrukturert og fri aktivitet kan hjelpe deg å få motivasjonene tilbake, det trenger ikke alltid være intensiv trening på treningsstudio. Hva med en gåtur i skogen, eller en rolig yogatime for å roe ned stresset? For mange av oss er også belønning en god motivasjon. Kjøp deg noe du har lyst på når du har oppnådd et mål. Nye joggesko, en fresh ny tights eller hva med et helt nytt yoga antrekk?

Se bra ut – føl deg fresh!

Treningsklær er ikke bare nødvendig, det er også en drivkraft! Om man føler seg fin og har klær som sitter pent på kroppen vil det gi en boost til treningsøktene. Treningsklær med friske fine farger du føler deg vel i kan være akkurat det du trenger for å få den ekstra piffen til å komme i gang!  Mange føler seg usikker på treningsstudio, og da kan det riktige antrekket hjelpe på selvfølelsen. Uansett om trener ukentlig, eller har planer om å begynne på mandag – eller neste år, så er det ingen tvil om at fint treningstøy hjelper på motivasjonen. 4F har utvalget av treningstøy som gjør at den berømte dørstokkmila blir kortere. Det er ingen grunn til at ikke treningstøyet skal være noe du føler deg vel i, og som reflekterer din stil. Derfor har de treningsklær som sitter godt på kroppen, designet i tidsriktig mønstre og farger, og som er både funksjonelle og

Utnytt garderoben med Athleisure trenden

Står du ofte foran klesskapet ditt om morgenen og tenker “jeg har ingenting å ha på meg” – både til hverdag, fest og trening? Med den økende trenden athleisure, kan du nå se like fresh ut til hverdag som på treningsstudio. Athleisure refererer til sporty klær som folk kan bruke i en ikke-atletisk setting. Ved å kombinere funksjonalitet med stil, har athleisure-trenden fått en enorm popularitet i dagens motebilde. Uformelle, men sporty klær designet for å brukes når du slapper av eller i en intensiv treningsøkt, har økt betydelig. Invester i komfortable, freshe klær som er uformelle for å gi deg flere valg og et bredere bruksområdet, og du vil aldri mangle plagg å velge mellom. 4F lar deg viske ut grensene mellom treningsklær og hverdagsbruk med sporty, uformelt og komfortabelt sportstøy. Det er moteriktige og funksjonelle plagg for de som elsker en sporty behagelig hverdagslook.

Siste nytt fra
Fjord Journal