Vårens favoritt – Jakker fra Scandinavian Explorer

Red down jacket

Hvis du er ute etter en funksjonell jakke med tidløst skandinavisk design, bør du vurdere Scandinavian Explorers utvalg av mellom- og topplag. Her i Norge er de en gjenganger på fjellturer, skogsturer og rusler gjennom byen. Vi er også glade for å se mange internasjonale kunder som er interessert i vårt utvalg av Scandinavian Explorer jakker. Jakkene kommer i en rekke modeller. For å hjelpe deg med å bestemme hvilken modell, passform og farge som passer best for deg, har vi laget denne ultimate guiden for å velge den riktige Scandinavian Explorer jakken.

Scandinavian Explorer for alle!

Kroppen din er unik og du vil finne den passformen som er akkurat riktig for din form og personlige preferanser. Jakker fra Scandinavian Explorer kommer i herre-, kvinne-, unisex- og barne utførelse. Noen små detaljer gir dem en universell passform som tilpasser seg enhver kroppsform. Så ha de fleste modellene elastisk gummibånd nederst og som avslutting av ermene for å sikre stabil passform rundt hofter og armer.

Størrelser

Størrelsestabeller er tilgjengelige for alle Scandinavian Explorer jakkemodeller. Hvis du leter etter personlig informasjon, vennligst kontakt vår kundeservice for anbefalinger:

Scandinavian Explorer jakker størrelser

Scandinavian Explorer Barnedunjakker

Scandinavian Explorer regnjakker

Scandinavian Explorer Veste

Scandinavian Explorer Vester (Dame)

Scandinavian Explorer Bukser

Scandinavian Explorer Hoodie

Varme

Modeller fra Scandinavian Explorer spenner fra fleece, til softshell, til dun vester, jakker og kåper. Avhengig av temperatur og forhold er alle modellene perfekte mellom- eller topplag.

Fleece

Scandinavian Explorer fleece er laget av 100 % resirkulert polyester og deres 2-lags system gjør dem til et godt valg for tørre dager med kjøligere temperaturer. Velg den matchende dunjakken på toppen og få full beskyttelse mot vind og kaldere temperaturer.

Softshell

Med deres HI-POWER AQUATECH-teknologi er softshell-jakker fra Scandinavian Explorer garantert vanntette, vindtette og pustende for fritidsklær og utendørsaktiviteter.

Dunjakker

Scandinavian dunjakker er fylt med 80 % dun og 20 % fjær for ekstra varme. Varmen til en dunjakke avhenger av vekten til dun. Sandinavian Explorer dunjakker og kåper kommer i forskjellige vekter.
– Den lettere versjonen, en 120g dunjakke, er det perfekte topplaget for kaldere vår- eller høstdager. Om vinteren anbefaler vi å bruke den som et mellomlag med gode ulllag under og en tykkere jakke på toppen.
– Vinterjakkemodellen er en 500g som vil holde deg komfortabel under vintereventyr.
– Vinterdunfrakker veier 960g og vil gi deg ekstra komfort rundt hofter og overbena.

Dunjakker fra Scandinavian Explorer er vannavvisende, ikke vanntette. Sørg for å tørke dunjakken ordentlig i tilfelle den blir våt, ellers vil fjærene klumpe seg og det er mulig at mugg bygge seg. Ta godt vare på dunjakken din, og du vil ha en lojal følgesvenn på alle slags eventyr.

Siste nytt fra
Fjord Journal