Sagaen om Mall of Norway

Den norske spesialbutikken for tur og fritid.

Mall of Norway

I Flåm og Aurland, hvor du finner indrefileten av norske naturopplevelser, finner du også menneskene bak denne nettbutikken og butikken Mall of Norway. 

Vår første butikk åpnet allerede i 1994. Vi startet som en suvenirbutikk for cruiseturister, og har gjennom høye ambisjoner og hardt arbeid vokst til en førsteklasses spesialbutikk for norske tur og fritidsprodukter.

Med økende etterspørsel fra både internasjonale og norske kunder åpnet vi nettbutikken forsiktig i 2016, og har på kort tid blitt anerkjent både i Norge og på det internasjonale markedet. 

Etter grundige intervjuer med tur- og fritids interesserte kunder i Norge og i store internasjonale markeder som USA, lanserte vi sensommeren 2022 den nye nettbutikken.

Mall of Norway grupperingen

Mall of Norway grupperingen består i dag av åtte butikker. Hvorav tre er i Flåm, to på Voss, en i Aurland, en i Norheimsund og en i Ålesund. Og selvsagt nettbutikken for Norske og internasjonale kunder. 

Velkommen til den norske spesialbutikken på nett, for deg som er glad i tur og fritid.

Dette er Flåm

Flåm er en liten bygd på Sørvestlandet kjent for sin fantastiske natur og fjorder. Bygda ligger i enden av Aurlandsfjorden ved Norges dypeste og lengste fjord, Sognefjorden. Et besøk i Flåm byr på et mangfold av varierte og spennende aktiviteter, og er et populært reisemål for turister fra hele verden. 

Menneskene bak

Det var Wangen-brødrene, Steinar og Torstein som startet selskapet. Torstein, som er over 80 år, jobber fortsatt litt i butikken hver dag! I dag er det de to sønnene til Steinar, Siver og Kyrre, som driver det familieeide selskapet.

Vår garanti

Gratis frakt

*Gratis frakt ved kjøp over 1200 kr for leveringer innen Norge. Ved kjøp under 1200kr tilbyr vi fastpris på 85kr per ordre for forsendelser innen Norge. For forsendelser til utlandet varierer fraktkostnaden avhengig av pakkens vekt og størrelse, og hvor du befinner deg. Fraktkostnadene beregnes og vises før du fullfører bestillingen.

Sikker betaling

Hos oss kan du alltid betale trygt og sikkert med Klarna, Vipps, Stripe eller Paypal. Velg om du ønsker å vente til varen er kommet frem før du betaler med Klarna, eller betal umiddelbart med Vipps, Stripe eller Paypal. Uansett er varene vårt ansvar før de kommer frem til deg, og du kan alltid spore varene helt hjem!

Lynrask levering

Forventet leveringstid 5-7 virkedager. Vær oppmerksom på at levering kan ta lengre tid i enkelte salgs perioder og helligdager. Når bestillingen din har blitt sendt fra Flåm, vil du få en leveringsbekreftelse med et sporingsnummer slik at du kan spore bestillingen når den er på vei til deg.

Hjelpsom kundeservice

Trenger du informasjon om bestillingen din, produkter eller har andre spørsmål, ta kontakt med vårt support team. Vi hjelper deg så godt vi kan på chat, e-post eller telefon.

Møt noen av folkene

Kyrre Wangen

Daglig leder

Magdalena B. Vikanes

E-Commerce Manager

João Almeida

Content Specialist