Om oss

En norsk familiebedrift

Mall of Norway sin første butikk, Saga Souvenir, åpnet i Flåm i 1994. Wangen-brødrene, Steinar og Torstein, eide 50% av selskapet og i 1998 kjøpte de opp de resterende 50%. I dag er det de to sønnene til Steinar, Siver og Kyrre, som driver det familieeide selskapet.

Bedriften startet som en suvenirbutikk, men har gjennom høye ambisjoner og hardt arbeid vokst fra Saga Souvenir til en førstekasses varehandel, og heter nå Mall of Norway. Mall of Norway tilbyr tradisjonelle og moderne kvalitetsplagg med hovedfokus på norsk friluftsliv, ullplagg og tilbehør.

Hos oss finner du noe for enhver smak.

Flåm

Flåm er en liten bygd på Sørvestlandet kjent for sin fantastiske natur og fjorder. Bygda ligger i enden av Aurlandsfjorden ved Norges dypeste og lengste fjord, Sognefjorden. Et besøk i Flåm byr på et mangfold av varierte og spennende aktiviteter, og er et populært reisemål for turister fra hele verden.

I de travleste månedene kommer folk fra hele verden for å jobbe for Mall of Norway, i et fartsfylt, morsomt og internasjonalt team som betjener anslagsvis 1,4 millioner besøkende til Flåm hvert år.

Mall of Norway består av åtte butikker, tre i Flåm, to i Voss, en i Aurland, Norheimsund og Ålesund, alle plassert på vestkysten i Norge. Flaggskipbutikken vår er lokalisert i stasjonsbygningen i hjertet av vakre Flåm. Den dekker mer enn 700 kvadratmeter, og er en av Norges største butikker. Vår nettbutikk, mallofnorway.no, tilbyr produkter fra alle våre butikker, med ekspress levering i hele verden.

Skandinaviske kvalitetsmerker

Mall of Norway har det beste utvalget av Skandinaviske kvalitetsmerker for mennesker som liker å være aktive og tilbringer mye av tiden utendørs. Vårt produktutvalg består blant annet av dunjakker, regnjakker, turbukser, ullgensere. Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse utendørs, uansett årstid.

Noen av merkene du finner i våre butikker inkluderer Scandinavian Explorer, Dale of Norway, Arctic Circle, Norlender Knitwear, Rauma, 4F, Helly Hansen, Twentyfour, Wool House,Tufte Wear, Fjällräven, Kari Traa, House of Hygge, We Norwegians og Marius Kids. Besøk vår brands side for en full oversikt over merkene vi tilbyr.

Både i butikken og nettbutikken tilbyr vi kundene våre produkter av høy kvalitet og utmerket kundeservice. Vi fokuserer på å skape en hyggelig kundeopplevelse med minimalt stress og enkle valg, fordi shopping skal være gøy og enkelt!