Sagaen om Mall of Norway

Den norske spesialbutikken for tur og fritid.

Mall of Norway

I Flåm og Aurland, hvor du finner indrefileten av norske naturopplevelser, finner du også menneskene bak denne nettbutikken og butikken Mall of Norway. 

Vår første butikk åpnet allerede i 1994. Vi startet som en suvenirbutikk for cruiseturister, og har gjennom høye ambisjoner og hardt arbeid vokst til en førsteklasses spesialbutikk for norske tur og fritidsprodukter.

Med økende etterspørsel fra både internasjonale og norske kunder åpnet vi nettbutikken forsiktig i 2016, og har på kort tid blitt anerkjent både i Norge og på det internasjonale markedet. 

Etter grundige intervjuer med tur- og fritids interesserte kunder i Norge og i store internasjonale markeder som USA, lanserte vi sensommeren 2022 den nye nettbutikken.

Mall of Norway grupperingen

Mall of Norway grupperingen består i dag av seks butikker. Hvorav tre er i Flåm, en på Voss, en i Aurland og en i Ålesund. 

Velkommen til den norske spesialbutikken på nett, for deg som er glad i tur og fritid.

Dette er Flåm

Flåm er en liten bygd på Sørvestlandet kjent for sin fantastiske natur og fjorder. Bygda ligger i enden av Aurlandsfjorden ved Norges dypeste og lengste fjord, Sognefjorden. Et besøk i Flåm byr på et mangfold av varierte og spennende aktiviteter, og er et populært reisemål for turister fra hele verden. 

Menneskene bak

Det var Wangen-brødrene, Steinar og Torstein som startet selskapet. Torstein, som er over 80 år, jobber fortsatt litt i butikken hver dag! I dag er det de to sønnene til Steinar, Siver og Kyrre, som driver det familieeide selskapet.

Våre butikker

Mall of Norway
Stasjonsvegen 9, Flåm

Outlet
A-Feltvegen 15, Flåm

Vossatroll
Vangsgata 20, Voss

Flåm Sweatershop
Stasjonsvegen 6, 5743 Flåm

Saga Souvenir
Vangen 14, 5745, Aurland

Mall of Norway Ålesund
Kongensgate 9, Ålesund