Scandinavian Explorer

Norsk klesmerke som kombinerer skandinavisk tradisjon med nye fargekombinasjoner, design og teknologi. Klærne er perfekte for en urban og aktiv livsstil, og passer like godt i byen som på fjellet. Scandinavian Explorer designer anvendelige og komfortable klær som ser bra ut, uansett hva du ønsker å gjøre.
Scandinavian Explorer jacket

Om Scandinavian Explorer

Scandinavian Explorer har gjennom historien designet noen av de beste vinterklærne i Skandinavia, og er godt kjent i hele verden. Det opprinnelige formålet var å lage klær til reisende, eller som merkenavnet sier «oppdagelsesreisende», og inspirasjonen var naturen selv. Det er ingen hemmelighet at skandinaviske land har kalde vintre med mye snø, så varme og funksjonelle turklær ble tidlig et fokusområde for Scandinavian Explorer. Med over 20 års erfaring i bransjen vet de godt hva som skal til for å trives utendørs.

Scandinavian Explorer produkter

Scandinavian Explorer distribuerer tekstiler og produkter til det norske markedet, og tilbyr kvalitetsvarer til fornuftige priser. Plaggene deres er designet til å sitte godt på kroppen og er behagelig å bevege seg i, og de er like funksjonelle som de er stilige. De enkle og freshe fargekombinasjonene gir et rent og tidløst uttrykk, som vil se like bra ut på fjellet som på byen. Produktutvalget består blant annet av dunjakker, softshelljakker, regnjakker, skalljakker, turbukser og hettegensere. Hvis du trenger allsidige og slitesterke plagg til fjellturen, hytteturen eller hjemmekosen, har Scandinavian Explorer klær som passer til alle, uansett aktivitetsnivå.

Allsidige turklær

Vi nordmenn elsker å være ute i naturen, og det er nettopp denne kjærligheten til natur som har inspirert Scandinavian Explorer til å designe og utvikle tekniske klær av høy kvalitet for Skandinaviske forhold. Gå turer og være aktive i naturen er en del av den norske folkesjela, og noe enhver nordmann har et forhold til. Vi er på norgesferie, går turer i skog og mark, og friluftsliv er i vinden som aldri før. Med den kjærligheten vi nordmenn har for tur og friluftsliv er det ikke rart at mye av garderobeplassen går til turklær. Viktigheten med allsidige og funksjonelle turklær som holder deg tørr og varm i ustabilt vær, og som du kan bruke til forskjellige årstider, er gull verdt. Selv om merkevaren fokuserer på å lage vinterklær, har de også mange produkter som er perfekte å bruke under vår-, sommer- og høstsesongen. Du kan bruke dunjakken på mildere vinter- eller høstkvelder, og softshelljakken til aktive timer i slalåmbakken. Uansett værforhold, enten det er vått, kaldt eller tørt, kan du finne et plagg fra Scandinavian Explorer som dekker dine behov.

Materialer

Scandinavian Explorer henter inspirasjon fra den norske naturen når de produserer og designer klærne sine, og fokuserer på funksjonelle og tekniske egenskaper. De brenner for godt håndverk og lager slitesterke klær av høy kvalitet som varer lenge. Når gradene kryper nedover og du pakker deg inn i en dunjakke fra Scandinavian Explorer, trenger du ikke å bekymre deg for å fryse. Når det gjelder varme, kan ingenting slå en dunjakke av høy kvalitet. Dun binder mer luft enn fjær og gir derfor bedre isolering og varme. Skal du på tur i fjellet er turbuksene til Scandinavian Explorer et sikkert valg. De er lekre og funksjonelle, og er laget i et vindtett og vannavstøtende stoff med materialer som puster. Perfekt for nordiske forhold. Regnjakkene består av lag på lag med Termoplastisk polyuretan (TPU) og fungerer som fuktsperre samtidig som den puster. På den måten holder du regnet ute, samtidig som du ikke blir klam. Ser du etter en brukervennlig helårsjakke til ulike aktiviteter, er softshelljakken et godt alternativ. De er fleksible, lette og pustende med vann- og vindavvisende egenskaper, som gir suveren mobilitet og komfort. Enten du skal på søndagstur med familien, eller hyttetur med vennegjengen, har Scandinavian Explorer et bredt utvalg av allsidige turklær laget av kvalitetsmaterialer.

Bærekraft

Med kjærlighet til naturen kommer også fokuset på bærekraft. Klærne er designet og utviklet lokalt i Norge, og Scandinavian Explorer er opptatt av hvor og hvordan de produseres. Dyrevern og minst mulig klimaavtrykk er viktige verdier, og de er nøye med å følge opp og kreve oppdatert dokumentasjon fra alle sine leverandører.

Bærekraftig forbruk

Nordmenn har blitt mer opptatt av bærekraftig produksjon, kvalitet og miljø, og ønsker å ta grønnere forbrukervalg. God kvalitet kjennetegnes gjennom solide og slitesterke materialer, godt håndtverk og klassiske snitt og uttrykk. Scandinavian Explorer lager allsidige plagg av høy kvalitet som forlenger levetiden på produktene, som gjør at du kan bruke klærne i forskjellige årstider og i flere sesonger. Dette bidrar til et mer bærekraftig forbruk.

Vask av dunjakker

 • Ikke vask dunjakken rutinemessig, kun når det er nødvendig.
 • Sjekk alltid nakkelappen for instruksjoner, og følg anvisningene som er der.
 • Ta bort det du kan av flekker med en fuktig klut.
 • Ikke la borrelåser eller glidelåser være åpne, lukk igjen alt som kan lukkes.
 • Vask plagget vrengt for å skåne det mest mulig.
 • Ikke bruk like mye vaskemiddel som normalt, reduser mengden til 30%.
 • Det er anbefalt at jakkene vaskes separat første gangen.
 • Anbefalt vasketemperatur er 30 grader.
 • Vær sikker på å få bort alt av vaskemidler ved å skylle plagget 4-5 ganger.
 • Dersom du har vaskeballer tilgjengelig, kan du legge noen inn i tørketrommelen. Rene joggesko kan også benyttes.
 • Tromle plaggene skånsomt på maksimalt 60 grader, benytt skånsomt tromling-program dersom det er tilgjengelig.
 • Rist plagget av og til for å unngå at dunet klumper seg sammen.
 • Sjekk at dunjakken er skikkelig tørr før du henger den opp etter tromling.
 • Til slutt, før du henger opp dunjakken på klesknaggen, rist og klapp plagget slik at dunet blir godt spredt.

FAQ

Hvilke produkter selger Scandinavian Explorer?

Scandinavian Explorer selger turklær av høy kvalitet som dunjakker, regnjakker, softshelljakker, fleecejakker, skalljakker, turbukser etc.

Hvor kan jeg kjøpe produkter fra Scandinavian Explorer?

Du kan kjøpe Scandinavian Explorer sine produkter i Mall of Norway sin nettbutikk og få dem levert hjem hvor som helst i verden.

Hvilket materiale bruker Scandinavian Explorer i produktene sine?

De bruker slitesterke materialer av høy kvalitet, som f.eks sertifisert dun og termoplastisk polyuretan (TPU). Flere av plaggene har tekniske egenskaper som er vann-, jord- og smussavstøtende, perfekt for utendørsaktiviteter.

Siste nytt fra
Fjord Journal