Fjällräven

Fjällräven utvikler produkter av høy kvalitet som inspirerer og engasjerer mennesker til å tilbringe mer tid ute i naturen. Gjennom deres engasjement og dypeste respekt for naturen, tilbyr Fjällreven funksjonelt og komfortabelt utstyr for dine mest minneverdige turer og eventyr. Kvalitetsprodukter for alle som elsker kvalitetstid ute i naturen.
Fjällräven backpacks

Om Fjällräven

Historien til Fjällräven startet i 1950, da Åke Nordin, en 14 år gammel gutt fra Örnsköldsvik i Nord-Sverige, gjorde seg klar til å gå på tur i fjellet. Åke var veldig misfornøyd med ryggsekkene på denne tiden, og følte de alltid var små, ubehagelige poser som satt nederst på ryggen. Han tok saken i egne hender og utviklet en sekk med aluminiumsramme som fordelte belastningen over hele ryggen. Dette var bedre for kroppen og han kunne bære tyngre på fjellturer, i tillegg til å gå lengre distanser uten vond rygg. Det var denne ryggsekkmeisen som i 1960 ble starten for Fjällräven. Innovasjonen bidro til at friluftsliv ble mer tilgjengelig for mennesker over hele verden.

Fra et lite kjellerlokale i Örnsköldsvik og en ryggsekkmeis av aluminius, har Fjällräven blitt en global merkevare. Gjennom årene har de utviklet revolusjonerende ryggsekker og friluftsprodukter til alle som elsker å tilbringe tid i naturen.

Fjällräven sine produkter

Fjällräven utvikler og skaper produkter på en omtenksom måte, og produktene har blitt kjennetegnet som generasjonsprodukter. Alle produktene er slitesterke, med et unikt og tidløst design. De jakter ikke på kortsiktige mål og følger ikke kortvarige trender, men skaper friluftsprodukter som er aktuelle gjennom generasjoner. Fjällräven sine bestselgende og mest populære produkter er blant annet ryggsekker, turbukser og jakker som er like anvendelige og flotte på fjellet som på byen.

Fjällräven sekker

En av Fjällrävens mest populære produktkategorier er sekkene deres. Disse er alltid laget i slitesterke materialer som tåler lange og mange reiser, både i naturen og i urbane settinger. Det tidløse designet passer like godt på stranden som på shopping, og er like aktuell nå som den vil være om 50 år.

Ryggsekken Kånken fra Fjällräven er verdens mest solgte ryggsekk. Kånken ble til så tidlig som i 1978 som et bidrag til å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt et vanlig syn i barnehager og friluftsskoler over hele landet. Denne klassiske ryggsekken egner seg like godt for turen til og fra skolen eller jobben, som til lettere fotturer eller korte reiser.

Fjällreven turbukser

Populære tekniske turbukser laget av det slitesterke materialet G-100, som gjør buksene vind- og vannbestandig. Turbuksene fra Fjällräven gir deg høy komfort under alle dine naturopplevelser, samtidig som de vil holde deg tørr og helgardert i all slags vær.

Fjällräven jakker

Jakkene fra Fjällräven er lette med meget god ventilasjon, og passer like perfekt for fotturer som en tur på byen. Enkelt, tidløst design laget av tekniske materialer som garantert vil bli en favoritt i mange år, uansett aktivitet.

Materialer

Naturen er Fjällräven sin konstante inspirasjonskilde, det gjelder også ved valg av materialer. De bruker så langt det er mulig materialer på naturens premisser, som ull, bomull og dun. De syntetiske materialene er utviklet for å gi spesifikke løsninger på ulike utfordringer, og et av deres viktigste materialer er G-1000. G-1000 var opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene blitt selve ryggraden for Fjällräven sin produksjon. Dette materialet er et tettvevd stoff laget av 65% polyester og 35% bomull, og blir brukt i alt fra ryggsekker, jakker og bukser. Det er vannavvisende og meget slitesterkt – perfekt for alle eventyr ute i naturen.G-1000 kan vokses med Greenland Wax for å bli mer værbestandig, og er enkelt å tilpasse til dine behov.
Fjällräven handler ikke bare om å skape produkter som lever opp til kundenes forventninger, de utvikler også materialer med innovative og smarte løsninger, alltid med omtanke for miljøet. Fjällräven har som mål å være en av de beste produsentene på friluftsutstyr, samtidig som de er i harmoni med naturen og alltid på jakt etter nyskapende og bærekraftige løsninger.

Bærekraft

Fjällräven utvikler og skaper slitesterke produkter av høy kvalitet som er designet for bruk i generasjoner. Med et høyt fokus på natur og dyrevelferd er de opptatt av hvordan klær blir produsert og hvor miljøvennlig materialene er. Dette inkluderer å bruke resirkulerte og økologiske materialer, impregnering uten PFC, og å utvikle produkter med langvarig funksjonalitet.
På denne måten oppfordrer Fjällräven til et mer bærekraftig forbruk, ved at forbrukerne kjøper kvalitetsprodukter som vil vare lenge. Det å etterleve et mer bærekraftig forbruk er både aktuelt og trendy, og i dag tar stadig flere mer bevisste valg rundt eget forbruk.
Leveregelen til Fjällräven er å kunne forlate teltplassen i en bedre stand enn som vi fant den. Dette oppnåes ved å utvikle slitesterke og holdbare produkter, stille høye krav til funksjon og ytelse, kontroll og krav til leverandører og ikke minst å inspirere flere til å oppdage naturen,

“Vi erobrer ikke fjell, temmer ikke elver og overvinner ikke vær. Vi går sakte. Vi trår varsomt. Vi verner om nåtiden, og vi drar med lengselen etter å vende tilbake.”

FAQ:

Hvilke produkter selger Fjällräven?

Fjällräven har et bredt spekter av produkter. De selger blant annet ryggsekker, turbukser, jakker, fleecegensere, shorts, rumpetasker og caps.

Hvor kan jeg få kjøpt Fjällräven sine produkter?

Du kan kjøpe Fjällräven sine produkter i Mall of Norway sin butikk.

Bruker Fjällräven bærekraftige materialer?

Ja! Fjällräven bruker resirkulerte og økologiske materialer, impregnering uten PFC, og de utvikler produkter med langvarig funksjonalitet.

Siste nytt fra
Fjord Journal