4F

Trenger du nye treningsklær i garderoben, eller bare har lyst på noe nytt og fresht, har du kommet til rett sted. 4F er et polsk sportsmerke som leverer sportsklær og tilbehør av høy kvalitet, til en rimelig pris. De lever for sport hver dag, og produktene deres blir høyt verdsatt av mennesker som liker å være aktive og samtidig se bra ut. Crossfit, styrketrening, aerobic eller yoga – uansett hva du gjør, dekker 4F alle dine behov med et komplett utvalg av stilige sportsklær, fritidsklær og tilbehør.
4f products

Om 4F

4F er et polsk klesfirma etablert i 2007 som har hovedkontor i Wieliczka, sør i Polen. Selskapet eies av OTCF S.A. hvor andre datterselskaper inkluderer merker som Outhorn og 4Faces.

4F lever for sport og tilbyr høyteknologiske sports- og fritidsklær slik at du kan nyte hver aktivitet på din egen måte, uansett hva du liker å gjøre. Med sitt team av unge, talentfulle og entusiastiske mennesker, sikrer de «state-of-the-art» teknologi, som går hånd i hånd med funksjonalitet og de nyeste trendene innen sport og design.

4F i samarbeid med Den Polske Olympiske Komité (PKOl)

I 2008 inngikk 4F et samarbeid med den polske olympiske komité (PKOl), og siden den gang har de designet olympiske antrekk for 7 nasjonale representasjoner – lag i Polen, Serbia, Kroatia, Hellas, Nord-Makedonia, Slovakia og Litauen. Hver kolleksjon er designet gjennom en to års prosess av et team bestående av spesialiserte sportsbekledere og teknologer. Merket har kledd idrettsutøvere til sommer- og vinter-OL i Vancouver, London, Sotsji, Rio de Janeiro, PyeongChang og Tokyo 2020. 4F har også inngått samarbeid med nasjonale idrettsforeninger innen disipliner som ski, skiskyting, friidrett, håndball og hurtigløp på skøyter.

Valgt av sportsutøvere

Takket være det tette samarbeidet med profesjonelle idrettsmiljø og idrettsutøvere, blir 4F i høy grad assosiert som et merke for aktive mennesker som interesserer seg for velvære og personlig utvikling. 4F streber etter partnerskap med likesinnede, og de samarbeider med fagfolk som dedikerer livet sitt til sport. 4F sine ambassadører bruker og tester kontinuerlig ytelsen til produktene lenge før det inntrer mesterskap, og sørger for at den høyeste kvaliteten på sportsklær er allment tilgjengelig for 4F sine kunder. Deres partnere inkluderer blant annet den polske medaljevinneren i karate, Anna Lewandowska, den polske volleyballspilleren og en av verdens beste spillere, Wilfredo León, samt den slovakiske skiskytter mesteren Paulína Fialková.

4F sine produkter

4F produserer et bredt spekter av sportsklær og fritidsklær av høy kvalitet, til en rimelig pris. De lever for sport hver dag og produktene deres er verdsatt både av medaljetakere og folk som liker å være aktive.

Kolleksjonen består av dunjakker, dunvester, superundertøy, t-skjorter, shorts, flip-flops, sokker og drikkeflasker. Produktene kjennetegnes med høy kvalitet, tidsriktig design og rimelige priser, og produktutvalget deres vokser stadig. 4F tilbyr høyteknologiske sportsklær med en sporty og moteriktig stil, slik at du kan nyte hver aktivitet på din egen måte. Dette gjør at 4F konkurrerer mot verdens sportsmotegiganter, som Nike, Adidas og Puma.

Deres mål er å inspirere mennesker over hele verden til å være aktive – og fortsette med det. Crossfit, styrketrening, aerobic eller yoga – uansett hva du gjør, dekker 4F alle dine behov med et komplett utvalg av stilige sportsklær, fritidsklær og tilbehør.

Tidsriktig design til konkurransedyktige priser

4F fokuserer på tidsriktig design på alle sine produkter, og har noe både for den aktive friluftselskeren og den motebevisste yogaentusiasten. Trenger du nye klær i garderoben, eller bare har lyst på noe nytt og fresht, da har du kommet til rett sted – 4F har klær for enhver smak. Drøm deg bort i farger, mønster og ulike fasonger! Treningsklær med perfekt passform som gir deg en superbehagelig følelse når du er i aktivitet. Stilrent og flott til yoga hjemme, en tur på treningssenteret, eller som en uformell sportslig hverdagsstil.

Moteriktig treningsklær

Treningsklær er ikke bare moteriktig og populært når du er aktivitet, de siste årene har det også blitt en trendy måte å kle seg på i hverdagen. Treningsklær som hverdagsklær har blitt high-fashion. Motebransjen har lenge hentet inspirasjon fra sportswear, og de ulike uttrykkene blandes stadig mer sammen. Stilen, som har fått navnet Athleisure, mikser treningstøy med hverdagstøy for en avslappet og komfortabel stil. Typiske plagg er yogabukser, tights og collegegensere som ser ut som gymtøy, men som karakteriseres som moteriktige. Tanken er at treningsklær er på vei ut av treningsstudioet for å ta en større del av hverdagsgarderoben. Athleisure er en avslappet og moderne stil, som kan gjøre søndagen kulere og hverdagen mer casual.

Varige favoritter i klesskapet

Her i Norden er naturen og et aktivt liv en stor del av vår historie, og våre verdier – så dette er en tilnærming til mote som vi virkelig kan relatere til. Både yoga-tightsen og sykkelshortsen har vært inn og ut av trendbildet i flere år, men de har begge blitt varige favoritter hos mange. 4F lar deg viske ut grensene mellom treningsklær og hverdagsklær med sporty, casual og komfortabel sportswear for de som digger en sporty hverdagslook.

Nordmenn og trening

Fire av fem nordmenn trener minst én gang i uka. Uansett om trener ukentlig, eller har planer om å begynne på mandag – eller neste år, så er det ingen tvil om at fint treningstøy hjelper på motivasjonen. 4F har utvalget av treningstøy som gjør at den berømte dørstokkmila blir kortere. Det er ingen grunn til at ikke treningstøyet skal være noe du føler deg vel i, og som reflekterer din stil. Derfor har 4F treningsklær som sitter godt på kroppen, designet i tidsriktig mønstre og farger, og som er både funksjonelle og behagelige.

FAQ

Hvilke produkter selger 4F?

Produktutvalget består av et bredt spekter av sportsklær og fritidsklær og tilbehør, som dunjakker, dunvest, superundertøy, t-skjorter, shorts, jakker, caps, sandaler, flip-flops, sokker og drikkeflasker.

Hvem passer 4F sine klær til?

4F tilbyr atletisk høyteknologisk sportsklær som passer godt til praktisk talt alle kroppstyper. Det er for alle typer mennesker som liker å være aktive, samtidig som de ser bra ut.

Hvor kan jeg kjøpe produkter fra 4F?

Du kan kjøpe 4F sine produkter i Mall of Norway sin butikk.

Siste nytt fra
Fjord Journal