WoolLand

Woolland top sweater

Om WoolLand

WoolLand ble opprettet i 2011 av tre gründere som syntes det manglet et ullkonsept i markedet med fokus på design og høy kvalitet. Alle produktene er laget av 100% merinoull, som du kan bruke til både hverdag og aktivitet. Produktene ble godt mottatt av markedet og selskapet har utviklet seg jevnt og solid helt siden oppstart. WoolLand har vokst fra å være et lite tremannsprosjekt til et selskap med flere ansatte, og de er stolte av å skape en arbeidsplass som er kreativ og ansvarlig. De lager klær som de selv og deres egne barn ønsker å gå med.

I et land der utendørsaktivitet er en stor del av hverdagen vår, lager WoolLand produkter med lekre detaljer av god kvalitet til både voksne og barn. Ullen de bruker i plaggene deres ble kåret til «Best i test» av magasinet Foreldre og barn i 2016.

WoolLand sine produkter

WoolLand produserer plagg av den mykeste merinoullen av ypperste klasse. Selv de med atopisk eksem kan bruke plaggene uten at det klør. De bruker også ull med ekstra god holdbarhet som er forhåndskrympet slik at den ikke vil miste form og fasong under klesvask. WoolLand har kolleksjoner med sporty basics, overdeler, bukser, mellomlag og yttertøy av ull. Topp norsk kvalitet uten mellomledd.

Høyt fokus på design

WoolLand har høyt fokus på design og tilfører plaggene stilige detaljer som lommer, puffermer, blonder, knapper og glidelåser, laget i delikate duse og tidløse farger slik at du kan både bruke plaggene på kontoret og på afterski på fjellet. Plaggene blir behandlet som moteklær, med usynlig sømmer og forsterkninger. Dette er plagg du vil elske å bruke som basisplagg, og som synlige hverdagsplagg.

2-i-1 – Et nytt ullkonsept

Det er ikke alltid så enkelt å planlegge turer med værvariasjonene vi opplever her i Norge. Det er derfor viktig å vite at de beste turopplevelsene starter med riktig bruk av klær. Med gode plagg fra WoolLand, vil du holde deg tørr, varm og behagelig under alle dine utendørsaktiviteter, samtidig som du ser bra ut.

WoolLand lager ulltøy til hverdag og fritid for hele familien med et spesielt design konsept. Plaggene lages som et 2-i-1 produkt slik at du ikke trenger noe under, eller over. De produserer også plaggene tykkere enn vanlig ullundertøy, og bruker 100% av den fineste merinoullen for at du skal få oppleve den høyeste brukerkomforten. Ull er et delikat materiale, så deres produkter har forsterkninger på de mest utsatte delene av plaggene, og med en kombinasjon av den tykke ullkvaliteten har produktene en veldig god kvalitet og lang levetid.

Active Sport

WoolLand er en merkevare som appellerer til mennesker som lever en aktiv og sporty livsstil, og de har derfor utviklet en større sportskolleksjon, Active Sport, som er en av de mest populære kolleksjonene i dag. Produktene er utviklet med den nye Hydroduct-teknologien som gir plaggene superabsorberende egenskaper mot fukt og svette. Det vil sørge for at du holder deg varm selv når du opplever å bli svett under aktivitet.

Merinoull

Nordmenn elsker å være ute i naturen og vi har kledd oss med ull i flere århundrer. Ull holder deg varm, og beskytter mot fuktighet og temperatursvingninger. Merinoull er blant de mykeste tekstilene du kan ha på deg, og er det perfekte materialet for nordiske forhold.

Fordeler med merinoull:

Temperaturregulerende: Holder deg sval og kjølig når det er varmt, og varm og god når det er kaldt.

Fukttransporterende: Absorberer svette raskt og trekker bort fukt fra kroppen når du er under aktivitet.

Kløfritt: Deilig og mykt materiale som ikke vil klø, selv om du har atopisk eksem.

Bakteriehemmende: Merinoull har et mikroklima bakteriene ikke trives i. Du trenger ikke vaske plagget så ofte, slik at du sparer både tid og miljøet. Heng opp plagget og luft det godt, fremfor å slenge det i vaskemaskinen.

Bærekraft

WoolLand bruker kun merinoull fra mulesing-frie gårder. De går aldri på kompromiss med kvaliteten, og kan garantere ull av høyeste klasse i alle sine produkter. De produserer allsidige og tidløse klær laget av ull fra sauer som går ute i naturen og beiter, som både bra for miljøet og er en meget god ressursutnyttelse. Ull er også et fornybart og bærekraftig materiale, som vil holde i mange generasjoner om du behandler det riktig. Ved å tilby produkter av god kvalitet oppfordrer WoolLand sine forbrukere til å investere i slitesterke plagg, slik at vi kjøper mindre klær totalt sett. Dette er bra for miljøet og gir et mer bærekraftig forbruk. Produktene fra WoolLand vil se og føles like bra ut i dag som de vil flere år frem i tid.

Nettbutikk

Du finner WoolLand sine produkter tilgjengelig i Mall of Norway sin nettbutikk. Hvert produkt i nettbutikken presenteres med et detaljert bilde. Velg farge og størrelse, legg i handlekurven og bestill.

FAQ:

Hvilke produkter selger WoolLand?

WoolLand selger kolleksjoner med sporty basics, overdeler, bukser, mellomlag og yttertøy av ull.

Hvor kan jeg få kjøpt WoolLand sine produkter?

Du kan kjøpe WoolLand sine produkter i Mall of Norway sin nettbutikk, og få det levert hjem til deg hvor som helst i verden.

Bruker WoolLand bærekraftige materialer?

Ja! WoolLand bruker kun merinoull fra mulesing-frie gårder. De går aldri på kompromiss med kvaliteten, og kan garantere ull av høyeste klasse i alle sine produkter.

Siste nytt fra
Fjord Journal