Twentyfour

Twentyfour

Twentyfour er et sports-og fritidsmerke med et beundringsverdig utvalg av etiske og bærekraftige produkter, designet og utviklet i norge. Plaggene er inspirert av nordmenns kjærlighet til naturen, og er designet for et urbant utendørsliv der aktiviteter og turer i nærmarka, parken, fjellet eller nabolaget står sentralt. Her finner du stilige og funksjonelle plagg av høy kvalitet som både er komfortable og slitesterke.

Populære modeller

Om Twentyfour

Twentyfour er eid av Norwegian Concept AS, som siden 2006 har designet og utviklet turtøy, vinterklær og barneklær. I tillegg til Twentyfour, står de også bak merkene Gullkorn design og Daniel Franck.

Twentyfour er et populært og raskt voksende klesmerke for utendørs aktiviteter som inspirerer til gode opplevelser, hver dag, hele året – uansett anledning. Vi nordmenn elsker å være ute i naturen, og det er nettopp denne kjærligheten til natur som har inspirert Twentyfour til å designe og utvikle tekniske klær av høy kvalitet for norske forhold.

Produktene

Twentyfour har fokus på godt håndverk, og alle produktene er designet og utviklet av egne designere som sitter i Kristiansand. Designerne har kunnskap og forståelse for det norske klimaet, og kjenner behovet til den norske brukeren. Hardt arbeid over tid har resultert i kvalitetsplagg med tekniske egenskaper som passer perfekt til det skiftende norske klimaet, og det urbane friluftslivet. Produktutvalget består av komfortable, allsidige og slitesterke plagg av høy kvalitet. Klærne er like fine på fjellet som de er til hverdags, og kombinerer sport og mote med friluft og aktivitet.

Twentyfour sine to mest populære kolleksjoner, Flåm og Finse, er tilgjengelig i Mall of Norway sin nettbutikk.

Flåm

Denne kolleksjonen er inspirert av den flotte norske naturen, og fjellheimen som byr på fantastiske turopplevelser. Flåm er en kolleksjon som passer til lange turer over fjellet og vidda, men som også er perfekt til kortere turer i skog og mark. Med nydelige fargepaletter inspirert av den norske naturen, er disse plaggene like stilfulle som de er funksjonelle.

Finse

Finse-kolleksjonen smelter norsk tradisjon sammen med nye fargekombinasjoner, nytt design og funksjonalitet. Kolleksjonen fokuserer på tekniske og praktiske plagg som er like flotte å bruke på fjellet som i det urbane bylivet.

Fokus på bærekraft

Med en stor kjærlighet til naturen kommer også fokus på bærekraft. Twentyfour ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid, og jobber kontinuerlig med forbedringstiltak på miljø, klima og samfunn. Twentyfour er opptatt av at klærne ikke skal være miljøskadelige, og flere av plaggene deres er merket med Øko-tex 100. Dette er en av verdens mest kjente etiketter for tekstiler testet for skadelige stoffer. Det står for kundetillit og høy produktsikkerhet. Mesteparten av Twentyfour sitt yttertøy er behandlet med fluorfri impregnering. Fluorkarboner er skadelig for miljøet, de brytes ikke ned og blir i naturen for alltid. De anbefaler å impregnere jakkene, buksene og anorakkene hver 2-4 vask med fluorfri impregnering, slik at plaggene holder seg vanntette og levetiden blir forlenget.

Twentyfour fokuserer på å produsere bærekraftige klær og sikre en verdikjede som er i tråd med sunne etiske prinsipper. Dyrevern og minst mulig klimaavtrykk er viktig for bedriften.

Populære produkter

I Mall of Norway sin nettbutikk finner du et bredt utvalg av Twentyfour sine produkter. Våre bestselgende produkter er:

Women Finse 2-Layer Anorak Curry er en lett 2-lags jakke med 4-veis stretch i vind- og vanntett materiale. Den har ventileringsglidelås under begge armer, sidelommer med glidelås under klaff, og hette med justering og avtagbar fuskepels.

Men Flåm ST 2-lags jacket denim blue er en lett teknisk 2-lags jakke med god stretch og meshfór. Jakken har tapede sømmer, dobbel stormklaff i front og ventilasjonsglidelåser under begge armer.  En funksjonell jakke som passer perfekt til aktive turer både vår, sommer og høst.

Men Flåm LS pants ink blue er en lett teknisk 2-lags bukse med god stretch og meshfór. Buksen har tapede sømmer, borrelåsjustering i livet og nede på beina, samt leddede knær for bedre bevegelighet. Den har sidelommer med glidelås under klaff og lårlomme med vannavstøtende glidelås.

Women Flåm LS shorts ink blue er en behagelig og lett vindavvisende softshell shorts med god stretch. Den har sidelommer og lårlomme med glidelås.  Er lett vannavstøtende, tørker raskt og er enkel å bevege seg i. Dette er en god tur- og fritidsshorts som passer til bruk både vår og sommer.

Nettbutikk

Du finner Twentyfour sine produkter tilgjengelig i Mall of Norway sin nettbutikk. Hvert produkt i nettbutikken presenteres med et detaljert bilde. Velg farge og størrelse, legg i handlekurven og bestill.

FAQ

Hvilke produkter selger Twentyfour?

Twentyfour selger blant annet bukser, jakker, anorakker, shorts, og tilbehør. Deres bestselgende kolleksjoner, Flåm og Finse, kan du finne i vår nettbutikk.

Hvor kan jeg kjøpe Twentyfour-produkter?

Du kan kjøpe Twentyfour sine produkter i Mall of Norway sin nettbutikk og få dem levert hjem hvor som helst i verden.

Bruker Twentyfour bærekraftige materialer?

Ja. Twentyfour bruker bærekraftige materialer av høy kvalitet, og fokuserer på å holde dyr og natur vernet.