Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven utvikler produkter av høy kvalitet som inspirerer og engasjerer mennesker til å tilbringe mer tid ute i naturen. Gjennom deres engasjement og dypeste respekt for naturen, tilbyr Fjällreven funksjonelt og komfortabelt utstyr for dine mest minneverdige turer og eventyr. Kvalitetsprodukter for alle som elsker kvalitetstid ute i naturen.

Om Fjällräven

Historien til Fjällräven begynte i 1950, da Åke Nordin, en 14 år gammel gutt fra Örnsköldsvik i Nord-Sverige, gjorde seg klar til å gå på tur i fjellet. Åke var veldig misfornøyd med ryggsekkene på denne tiden, og følte de alltid var små, ubehagelige poser som satt nederst på ryggen. Han tok saken i egne hender og utviklet en tremeis som fordelte belastningen over hele ryggen, dette var bedre for kroppen og han kunne bære med seg mer på fjelltur. Det var denne ryggsekkmeisen som i 1960 ble begynnelsen på Åkes firma, Fjällräven, og innovasjonen bidro til at friluft ble mer tilgjengelig for mennesker over hele verden.

Fra et lite kjellerlokale i Örnsköldsvik og en ryggsekkmeis av treverk, har Fjällräven utvidet til alle verdenshjørner. Gjennom årene har de utviklet revolusjonerende ryggsekker og friluftsprodukter til alle som elsker å tilbringe tid i naturen.

Fjällräven sine produkter

Fjällräven utvikler og skaper produkter på en omtenksom måte, og produktene har blitt kjennetegnet som generasjonsprodukter. Alle produktene er slitesterke, med et unikt og tidløst design. De jakter ikke på kortsiktige mål og følger ikke trender, men skaper friluftstrender for deg og flere generasjoner i fremtiden. Fjällräven sine bestselgende og mest populære produkter er blant annet ryggsekker, turbukser og jakker som er like anvendelige og flotte på fjellet som på byen.

Fjällräven sekker

Fjällräven sine mest populære produkter, er sekkene deres, laget i slitesterkt materiale som tåler lange og mange reiser, både i naturen og i urbane settinger. Det tidløse designet passer like godt på stranden som på shopping, og er like hip nå som den vil være om 50 år.

Ryggsekken Kånken fra Fjällräven er verdens mest solgte ryggsekk. Kånken ble til så tidlig som i 1978 som et bidrag til å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt et vanlig syn i barnehager og friluftsskoler over hele landet. Denne klassiske ryggsekken egner seg like godt for turen til og fra skolen eller jobben, som til fotturer eller korte reiser.

Fjällreven turbukser

Populære tekniske turbukser laget av det slitesterke materialet G-100, som gjør buksene vind- og vannbestandig. Turbuksene fra Fjällräven gir deg høy komfort under alle dine naturopplevelser, samtidig som de vil holde deg tørr og helgardert i all slags vær. 

Fjällräven jakker

Jakkene fra Fjällräven er lette med meget god ventilasjon, og passer like perfekt for fotturer som en tur på byen. Enkelt, tidløst design laget av tekniske materialer som garantert vil bli en favoritt i mange år, uansett aktivitet.

Materialer

Naturen er Fjällräven sin konstante inspirasjonskilde, det gjelder også ved valg av materialer. De bruker så langt det er mulig materialer fra naturens omgivelser, som ull, bomull og dun. De syntetiske materialene er utviklet for å gi spesifikke løsninger på ulike utfordringer, og et av deres viktigste materiale heter G-1000. G-1000 var opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene vært selve ryggraden for Fjällräven sin produksjon. Dette materialet er et tettvevd stoff laget av 65% polyester og 35% bomull, og blir brukt i alt fra ryggsekker, jakker og bukser. Det er vannavvisende og meget slitesterkt – perfekt for alle eventyr ute i naturen.

Fjällräven handler ikke bare om å skape produkter som lever opp til kundenes forventninger, de utvikler også materialer med innovative og smarte løsninger, uten å gi fra seg negative innvirkninger på miljøet. Fjällräven har som mål å være en av de beste produsentene på friluftsutstyr, samtidig som de er i harmoni med naturen og alltid på jakt etter nyskapende og bærekraftige løsninger.

Bærekraft

Fjällreven utvikler og skaper slitesterke produkter av høy kvalitet som er designet for bruk i generasjoner. Med et høyt fokus på natur og dyr er de opptatt av hvordan klær blir laget og hvor miljøvennlig materialene er. Dette inkluderer å bruke resirkulerte og økologiske materialer, impregnering uten PFC, og å utvikle produkter med langvarig funksjonalitet.

På denne måten oppfordrer Fjällräven til et mer bærekraftig forbruk, ved at forbrukerne kjøpe kvalitetsprodukter som vil vare lenge. Det å etterleve et mer bærekraftig forbruk er både hipt og trendy, og dagens forbrukere er mer bevisste når de kjøper klær. Ved å alltid ha naturen i bakhodet, utvikle turutstyr som vil vare i generasjoner, ha høye forventninger til produktene og leverandørene, å introdusere flere mennesker til naturens fordeler, har Fjällräven et håp om å etterlatte teltplassen i en bedre stand enn hva den var.

“Vi erobrer ikke fjell, temmer ikke elver og overvinner ikke vær. Vi går sakte. Vi trår varsomt. Vi verner om besøket, og vi drar med lengselen etter å vende tilbake.”

Nettbutikk

Du finner Fjällräven sine produkter tilgjengelig i Mall of Norway sin nettbutikk. Hvert produkt i nettbutikken presenteres med et detaljert bilde. Velg farge og størrelse, legg i handlekurven og bestill.

FAQ:

Hvilke produkter selger Fjällräven?

Fjällräven har et bredt spekter av produkter. De selger blant annet ryggsekker, turbukser, jakker, fleecegensere, shorts, rumpetasker og caps.

Hvor kan jeg få kjøpt Fjällräven sine produkter?

Du kan kjøpe Fjällräven sine produkter i Mall of Norway sin nettbutikk, og få det levert hjem til deg hvor som helst i verden.

Bruker Fjällräven bærekraftige materialer?

Ja! Fjällräven bruker resirkulerte og økologiske materialer, impregnering uten PFC, og de utvikler produkter med langvarig funksjonalitet.