Veronica Holm

Jeg heter Veronica Holm og kommer fra Bergen. Etter at jeg fikk meg en herlig Gordon Setter har jeg brukt mer og mer tid ute i naturen, både på tur og på jakt. Jeg trives godt på tur og har som regel et par ekstra kilo med kamerautstyr i baggen. Det er det vel verdt for å kapre de fineste tur øyeblikkene i vakre Norge!

Min ultimate utendørsopplevelse

Det skal ikke så mye til for at jeg nyter tiden ute. For meg handler det om å komme seg vekk og koble av, for det er ingen andre steder jeg kobler bedre av enn når jeg er på tur. Jeg setter ekstra pris på de gangene jeg har tid og mulighet til å telte. Å ligge i teltet og lese bok, lage middag på Primus, nyte stillheten og selskapet til de du er på tur med – det er virkelig mine favoritt øyeblikk i en ellers hektisk hverdag.

Turtips fra Veronica

Gjør research! Jeg prøver alltid å være mest mulig forberedt før en tur. Jeg sjekker for eksempel alltid hashtaggen på stedet/fjelltoppen jeg skal på før jeg drar, slik at jeg kan se hvordan stien, føret og andre praktiske ting er. I tillegg er det en super mulighet til å oppdage steder som ikke er like kjent – det er vel ingenting som er bedre enn det spør du meg!

Testpilot for Mall of Norway

Jeg setter kvalitet på klær og utstyr veldig høyt. Ved å være testpilot for Mall of Norway har jeg mulighet til å teste produkter av høy kvalitet, og ikke minst dele dette med personer som deler de samme interessene som meg.

Veronica's anbefalinger

Følg Veronica på Instagram

Se flere av
våre venner