Susanne Byre

Eg heter Susanne Byre og eg trives veldig godt i fjellet. Eg elska å vandra på viddene, på toppturar, ligga i telt og oppleva den vakre naturen me har her i Norge. Eg er te fjells så ofta eg kan, året rundt! Om sommaren er det vandreturar og toppturar med telt, og om vinteren er det fjellski og pulk, randonee eller truger. At livet er best ute er det ingen tvil om syns eg.

Min ultimate utendørsopplevelse

Eg har opplevd og sett utrolig mye flott ute på tur, men et høydepunkt va virkelig når eg sleit meg opp på Fanaråken i Jotunheimen med over 20kg på ryggen, fant ein liten flekk uten ur te teltet og fekk oppleva tidenes solnedgang og soloppgang. Då kjenne du at du leve.

Susannes turtips

For å få ein god tur så må du ha gode sko, nok mat og drikke og rett bekledning. Fins ikkje dårlig vær bare dårlige klær.. Husk at i fjellet kan været skifte veldig fort!

Testpilot for Mall of Norway

Eg er så heldig som får være testpilot for Mallofnorway, og får testa ut forskjellige klær og utstyr. Med den livsstilen eg har så er det viktig for meg å ha godt nok utstyr som gjør turene trygge og behagelige, og eg kan formidle videre te andre om ka eg syns om utstyret.

Susanne's anbefalinger

Følg Susanne på Instagram

Se flere av
våre venner