Silje M. Johansen

Jeg er en energisk og eventyrlysten Tromsøjente bosatt i vakre Trondheim. Da jeg har en stillesittende, men spennende jobb innen IT, synes jeg det er fantastisk å være mer aktiv på fritiden. Derfor elsker jeg å trene styrke og ferdes i naturen, og foreviger gjerne opplevelsene mine med kameraet som alltid er med. Som et sosialt vesen synes jeg alltid opplevelser blir bedre når de deles med andre.

Min ultimate utendørsopplevelse

Jeg liker både fjell, skog og sjø, men jeg er veldig fascinert av lys. Så det som skaper en ultimat opplevelse for meg er spektakulære lysforhold, gjerne fra en høyde eller omgitt av vakker natur. Turopplevelsen toppes alltid med en kaffe -og kvikklunsjpause i godt selskap.

Turtips fra Silje

Som fotointeressert er mitt beste turtips å ha med kamera. Bilder foreviger øyeblikk og opplevelser, og jakten etter gode bilder gjør at iallfall jeg ser ting i perspektiver jeg ellers aldri ville oppdaget. Det å ta bilder underveis gir også naturlige pauser på tur der man stopper opp og fokuserer på å ta inn omgivelsene. Ellers er en god sekk, samt riktige klær og fottøy for den aktuelle turen helt avgjørende for å få en fin opplevelse. Fryse er det verste jeg vet og oppskrift på dårlig humør på meg, så jeg velger som regel flere lag for å enkelt kunne ta av eller på meg for å verken bli for varm eller kald.

Testpilot for Mall of Norway

Som testpilot har jeg alltid de rette klærne for turene og aktivitetene jeg skal på da jeg får velge det jeg trenger selv. I tillegg får jeg funksjonelle klær fra fantastiske Skandinaviske merker som holder god kvalitet slik at jeg har klærne lenge. Passformene har også vært superlekre slik at jeg til og med kan føle meg fin når jeg skal ut på tur og ta bilder, og det er jo en bonus det å! Sist, men ikke minst så er nye tur- og fritidsklær i seg selv nok en grunn til å komme seg ut å røre på seg da jeg alltid gleder meg til å ta i bruk nye klær.

Silje's anbefalinger

Følg Silje på Instagram

Se flere av
våre venner