Katrine Reigstad

Jeg bor i Bjørnafjorden kommune på Vestlandet og jobber som miljøterapeut i turnus, som innebærer mye jobb i perioder og mer fri andre perioder. Jeg er heldig som bor i naturskjønne omgivelser og er omringet av både fjell og sjø. Her også kort vei til byfjellene i Bergen. Jeg har alltid vært aktiv og glad i å bevege meg, men interessen for fjellturer er kommet de siste 5 årene. Jeg utfordrer meg selv fortløpende til å prøve ut nye ting innen friluftsliv, og har de 2 siste årene begynt å telte ute noen netter hver sommer/høst. Ellers så bor jeg nå veldig nærme sjøen og tilbringer også en god del tid her.

Min ultimate utendørsopplevelse

Min favoritt fjelltur så langt er Besseggen. Synes det var noe magisk vakkert med det blå vannet på ene siden av eggen og det grønne på den andre siden. En tur jeg anbefaler alle om en ikke har veldig høydeskrekk. Ellers så er jeg mest glad i utforske fjell som ikke er kjente enda. Der er mange perler bare en-to timers kjøring fra her jeg bor der jeg kan gå uten å treffe noen andre og samtidig få en helt fantastisk utsikt.

Katrines turtips

Det kan være lurt å lese seg litt opp først og se på bilder og eventuelt hente tips fra lokalkjente. Man får mye informasjon lett tilgjengelig på nett og og på sider som ut.no. Synes selv at mange av de populære fjellene i Norge er finere og lettere å besøke vår eller høst når det er mindre andre besøkende der. Ellers så er mitt råd bare å nyte naturen slik man selv liker det best, enten det er rolige småturer eller lange turer med mye utstyr og overnattinger. Jeg vil også anbefale deg å ta hensyn til turfølget ditt. Både barn og mindre turvante er avhengig av gode opplevelser til å få lyst å bli med på nye turer igjen.

Testpilot for Mall of Norway

Jeg er så heldig og er testpilot for Mall of Norway. Det jeg liker best med å være deres testpilot er at jeg får tilgang til å teste ut skandinaviske kvalitetsplagg innen friluftsliv som jeg ellers ikke nødvendigvis ville prøvd ut. Friluftsliv er en stor del av livet mitt og jeg er avhengige av gode klær for at det skal bli gode opplevelser. Så det er veldig kjekt å få kunne være med på laget deres og i tillegg være så heldig å få prøve ut så mye varierende og kjente merker som jeg også allerede er fan av. Ekstra kjekt er det at det er en norskeid familiebedrift fra Flåm som driver Mall of Norway.

Katrine's anbefalinger

Følg Katrine på Instagram

Se flere av
våre venner